2017. március 22., szerda

Általában itthon főzök...

Több okból is... Meglátásom szerint, ahogy minden mással, a kajával is elég bizarul bánnak... Találtam már szemetet, szó szerint kék szemetet Mekis tojásos szendvicsbe... A kedvencem lenne pedig, egyszer mégis visszavittem a Nyugatiba, mert valszeg a sült tojást, némileg megforgatták a földön is, mielőtt a zsömlébe került... Ne kérdezzétek, dolgoztam MC-ben, nem emlékszem ilyen esetre anno, de basszus velem vendégként történt meg... Aztán egyszer Olivérrel ettem valahol, épp főzelékes diétán voltam, amikor a kihozott borsófőzelékben, benne volt a hajszál.. Mutatom, az Olivérnek, hogy "B@sszus, ebbe a szakács belefőzte a haját. " Olivér belenyúlt a főzelékembe, kikapta, majd minthogyha mi sem történt volna, folytatta a monológját... Néztem rá kitágult szemekkel, nagy nehezen leesett neki, hogy nem teljesen erre a megoldásra gondoltam, akkor közölte, hogy vigyem vissza, kérjek másikat... Majd ugye jó szakácsként hozzátette, "hogy egyébként előfordul az ilyesmi." Aztán pár hónapja vettem a közeli Sparban kacsa combot... Jó, nem kellett volna, hazahoztam, kibontottam és olyan büdös volt, hogy a macskának sem kínáltam oda... Szóval ilyenkor kezdem megérteni a volt férjem miért volt olyan finnyás, "hogy még a kenyeret is megmosta..." Szóval, ma reggel vettem egy adag bacon szalonnát, meg virslit... Baszki a virsli 2500 Ft/ kilója, büdös volt... Még jó, hogy nem vettem csak három párat... Fúj, a gyomrom is kifordul így délután is, ha belegondolok, hogy majdnem megreggeliztem...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése