2017. március 22., szerda
Általában itthon főzök...
Több okból is...
Meglátásom szerint, ahogy minden mással, a kajával is elég bizarul bánnak...
Találtam már szemetet, szó szerint kék szemetet Mekis tojásos szendvicsbe...
A kedvencem lenne pedig, egyszer mégis visszavittem a Nyugatiba, mert valszeg a sült tojást, némileg megforgatták a földön is, mielőtt a zsömlébe került... Ne kérdezzétek, dolgoztam MC-ben, nem emlékszem ilyen esetre anno, de basszus velem vendégként történt meg...
Aztán egyszer Olivérrel ettem valahol, épp főzelékes diétán voltam, amikor a kihozott borsófőzelékben, benne volt a hajszál..
Mutatom, az Olivérnek, hogy "B@sszus, ebbe a szakács belefőzte a haját. "
Olivér belenyúlt a főzelékembe, kikapta, majd minthogyha mi sem történt volna, folytatta a monológját...
Néztem rá kitágult szemekkel, nagy nehezen leesett neki, hogy nem teljesen erre a megoldásra gondoltam, akkor közölte, hogy vigyem vissza, kérjek másikat...
Majd ugye jó szakácsként hozzátette, "hogy egyébként előfordul az ilyesmi."
Aztán pár hónapja vettem a közeli Sparban kacsa combot... Jó, nem kellett volna, hazahoztam, kibontottam és olyan büdös volt, hogy a macskának sem kínáltam oda...
Szóval ilyenkor kezdem megérteni a volt férjem miért volt olyan finnyás, "hogy még a kenyeret is megmosta..."
Szóval, ma reggel vettem egy adag bacon szalonnát, meg virslit... Baszki a virsli 2500 Ft/ kilója, büdös volt...
Még jó, hogy nem vettem csak három párat...
Fúj, a gyomrom is kifordul így délután is, ha belegondolok, hogy majdnem megreggeliztem...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése