Eddig tök gyorsan 30 perc alatt összedobtam bármikor egy piskótát és ebben az időben benne volt a sütő bekészítésétől a krémig minden, és igazán finom is volt.
Tegnap úgy döntöttem kipróbálom, amit a Borikától tanultam,beleértve a krémet is.
Már a piskóta elkészítése sokkal bonyolultabb volt, mint az én alap piskótám. Majdnem 40 percet kínlódtam, mire összeállítottam a tésztát. És még vissza kellett tennem, miután megszurkáltam a sütőben, mert nyers volt a közepe. És a vége egy tök ugyanolyan piskóta lett, mint amilyen nekem eddig 30 perc alatt sikerült.
És a krém...
Nos, eddig csináltam egy elég rendes kis főzött alapkrémet, amit ízesítettem és minden tortába beletöltöttem. Most Borika tanácsára csináltam egy másfajta alapkrémet, (pudinggal) és már azzal kínlódtam, hogy csomómentesre kikeverjem. És a végén fogpasztaíze volt. Úgyhogy oda is adtam a szomszéd csemetéinek, mert nem ízlett igazán.
Szóval azt megtanultam, hogy nem minden jobb attól, mert azt gondolom, hogy egy szakértő mondta.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése